OSALLISTU KILPAILUIHIN

Oletko sähkönero -visailu
Käy testaamassa sähköistystietouttasi leikkimielisessä Oletko sähkönero -visailussa.
Valitse mielestäsi oikea vaihtoehto kymmenessä kysymyksessä.
Vastasitpa oikein tai väärin, pääset mukaan JOKA KUUKAUSI osallistuneiden kesken suoritettavaan arvontaan, kun annat myös yhteystietosi. Palkintona on sisä- tai ulkovalaisin, valintasi mukaan.

Joulukuussa 2016 visailuun osallistuneiden kesken suoritetussa arvonnassa valitsemansa valaisimen sai Jyrki Vaattovaara pohjoissuomalaisesta Lautiosaaresta. Jyrki ilahtui voittouutisesta: "Kiitoksia oikein paljon! Valitsen sisävalaisimen, koska olen rakentamassa hallia ja mietin juuri toimiston yleisvaloa, joka voisi ollakin juuri tälläinen." 

Tammikuussa 2017 visailuun osallistuneiden kesken suoritetussa arvonnassa voitto osui tamperelaiselle Kimmo Jääskeläiselle: "Kiitos voittoilmoituksesta. Haluan sisäkäyttöön tarkoitetun valaisimen."

Helmikuussa 2017 onnetar valitsi Oletko sähkönero -visailuun osallistuneista voittajaksi forssalaisen Marika Lepänkosken, joka valitsi palkinnoksi liiketunnistimella varustetun sisävalaisimen.

Maaliskuun 2017 Oletko sähkönero -visailijoista voittajaksi arvottiin Marjo Kannisto Isojoelta:
"Ihana piristys =)
Valintani on AVR320 - liiketunnistinvalaisin ja koska ihan vapaaehtoisesti olen kilpailuun osallistunut, niin tietenkin voittajan saa julkaista, ihan reiluutta muita osallistujia kuin kilpailun järjestäjää kohtaan."

Oletko sähkönero -visan huhtikuun osallistujien arvonnassa onnetar suosi Markku Salavaa Imatralta: "Olipa yllätys, kun kilpailuun osallistuminenkin oli unohtunut. Valitsisin ulkokäyttöön tarkoitetun valaisimen."

Toukokuussa Oletko sähkönero -visaan osallistuneista arvottiin voittajaksi jo toisen kerran kahden kuukauden sisään Marjo Kannisto Isojoelta. Tälläkin kertaa hän valitsi palkinnokseen sisävalaisimen liiketunnistimella.

Kesäkuussa Sähkönero-visaan osallistuneista onni potkaisi joensuulaista Marja Porkkaa, joka kirjoitti näin: "Tämäpä mukava ja mieluisa yllätys näin loman alkajaisiksi! Puutarhaspotille olisi jo paikkakin tiedossa, joten valitsisisin sen."

Heinäkuussa arvontavoiton nappasi Antti Petäjävedeltä. "Hienoa, kiitos. Valitsen AVR320 -liiketunnistinvalaisimen."

Elokuun visailijoista onnetar arpoi voittajaksi Keminmaalaisen Sami Almin. "Näköjään sitä joskus sattuu tuuri omallekin kohdalle", totesi Alm. 

Syyskuussa osallistuneista liiketunnistimella varustetun AVR320 sisävalaisimen itselleen nappasi Jari Virtala Helsingistä.

Lokakuun osallistujista arvonnan voittajaksi nousi vantaalainen Ritva Räsänen, joka niin ikään valitsi liiketunnistinvalaisimen.


Tästä voit siirtyä Oletko sähkönero -visailuunVuosikilpailu

Jos haluat muuten vain kokeilla onneasi, osallistu vuosikilpailuun, jossa palkintona on sähköistyksen kuntokartoitus. Palkinnon arvo määrittyy sen perusteella, millaiseen kiinteistöön / huoneistoon kuntokartoitus tehdään. Voittaja saa valita tekijän tästä Löydä sähkömies -hakupalvelusta.Vuoden 2016 osallistuneiden kesken on arvonta suoritettu. Sähköistyksen kuntokartoituksen voitti Vilma Kaisla Kokemäeltä: "Tämäpä kiva yllätys!" 

Tästä voit siirtyä vuosikilpailuun


Messuarvonnat
Löydä sähkömies -palvelulla on kunakin vuotena oma osasto useilla alueellisilla rakennusmessuilla. Osastolla kävijöille jaetaan arpanumeroita, jotka voi tarkistaa tässä verkkopalvelussa. Voittona on 200 euron lahjakortti, jolla voi ostaa Löydä sähkömies -sivuston hakupalvelussa olevilta urakoitsijoilta sähköasennuksia ja / tai -tarvikkeita.
Kevään 2017 messuilla arpa on suosinut seitsemää henkilöä, joille on lähetetty lahjakortit.